Genç Önderler, Müdür Arıcıoğlunu Ziyaret Etti

Balıkesir Üniversitesinde okuyan Genç Önderler teşkilatına bağlı öğrenciler Müdür Arıcıoğlunu ziyaret etti.

Genç Önderler, Müdür Arıcıoğlunu Ziyaret Etti
  • 30 Ekim 2018, Salı 14:38
Balıkesir Üniversitesinde okuyan Genç Önderler teşkilatına bağlı öğrenciler Müdür Arıcıoğlunu ziyaret etti.
Genç Önderler teşkilatına bağlı öğrencilerin ziyaretinden memnun olan Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, üniversite teşkilatındaki gençlerin müdürlüğün imkanlarından faydalanabileceğini belirterek, “Sadece sportif aktiviteler ve spor salonlarımız değil, ayrıca gençlik merkezlerimizde ki sosyal faaliyetler, çalışmalar ve projelerimizden aktif olarak faydalanabilirsiniz. Öğrencilerimizin sportif imkanlarla sosyal gelişimlerine katkı sağlamak ve ders dışındaki zamanlarınızı da en iyi şekilde değerlendirmenizi amaçlıyoruz” dedi.
Bireyselliğin ön planda olduğu günümüzde toplumsal fayda için farklı faaliyetlerde yer almak ve bu sayede takım çalışması, paylaşım ve biz duygusuna önem verdiklerini anlatan Genç Önderler üyesi öğrenciler Müdür Arıcıoğluna desteklerinden ve ve ilgilerinden dolayı teşekkür ettiler.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık