Başkanı Kafaoğlundan Balıkesir Adliyesine Geçmiş Olsun Ziyareti.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu dün Balıkesir Adliyesi'ni ziyaret ederek önceki gün yaşanan talihsiz olayla ilgili bilgiler aldı. Cumhuriyet Başsavcısı Alparslan Kaplan'ı ziyaret eden Başkan Kafaoğlu, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Başkanı  Kafaoğlundan  Balıkesir Adliyesine Geçmiş Olsun  Ziyareti.
  • 06 Şubat 2019, Çarşamba 16:10

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu dün Balıkesir Adliyesini ziyaret ederek önceki gün yaşanan talihsiz olayla ilgili bilgiler aldı. Cumhuriyet Başsavcısı Alparslan Kaplanı ziyaret eden Başkan Kafaoğlu, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve İtfaiye Daire Başkanı Halil Yılmazdan olayla ilgili bilgiler alan Başkan Zekai Kafaoğlu, itfaiye ekiplerinin gösterdikleri özveri ve bu olaydaki süratinden dolayı kutlayarak, teşekkür etti. Daha sonra Atatürk Devlet Hastanesinde tedavi gören hastaları ziyaret ederek talihsiz olaydan etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Zekai Kafaoğlu, bu tür olayların bir daha yaşanmaması noktasında temennilerini iletti.

Başkan Kafaoğlu daha sonra yaptığı açıklamada Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı ekiplerin önceki gün Adliye Binasında yaşanan otomatik yangın söndürme sisteminden karbondioksit salınımı nedeniyle 4ü ağır 59 kişinin zehirlenmesi olayı sonrasında gerek olay yerine intikal, gerekse olayın tespitinin yapılması noktasındaki performansıyla büyük bir başarıya daha imza attığını söyledi. Başkan Kafaoğlu konuya ilişkin şunları söyledi: “Olay günü saat 12:10da ihbarı alan ve 5 araç 20 personelle sadece 4 dakika sonra olay yerine ulaşarak 3-4 dakika gibi kısa sürede yapılan ölçümlerle olayın otomatik yangın söndürme sisteminden karbondioksit salınımı olduğunu tespit ederek binanın boşaltılmasını istemesi olaydan etkilenen kişi sayısını artmasının da önüne geçti. Oksijen tüpleri ile binaya girerek içeride kalan 4 vatandaşı sağlık ekiplerine teslim eden itfaiye ekipleri bina içindeki gerekli kontrolleri yapıp havalandırmaların devreye alınmasını sağlayarak binayı güvenli hale getirdi. Bu başarılı çalışmadan dolayı ekiplerimizi kutluyorum.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık