Başkan Kafaoğlu Savaştepede İncelemelerde Bulundu

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Savaştepe ilçesini ziyaret ederek Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan hizmetleri yerinde inceledi, yapımı devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Başkan Kafaoğlu Savaştepede İncelemelerde Bulundu
  • 18 Aralık 2018, Salı 11:30

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Savaştepe ilçesini ziyaret ederek Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan hizmetleri yerinde inceledi, yapımı devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı. İlçe merkezine yapılan sıcak asfalt başta olmak üzere Gençlik Merkezi bahçesine yapılan otağ çadırı, Pazar yeri ve belediyeyi ziyaret eden Başkan Kafaoğlu açıklamalarda bulundu.

Savaştepe Belediye Başkanı Turhan Şimşek ile birlikte ilçe merkezinde teknik gezi düzenleyen Başkan Zekai Kafaoğlu görev süresi sonuna kadar durmadan çalışacaklarını söyledi. Kafaoğlu Savaştepe ilçesinin sıcak asfalt özlemini bitirdiklerini, gençlerin istediği orijinal el yapımı otağ çadırını kazandırdıklarını belirtti.

“SAVAŞTEPE İÇİN GÜZEL İMAJ OLDU”

Savaştepe Belediye Başkanı Turhan Şimşek ilçeye yaptığı hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğluna teşekkür ederek, “Altyapı çalışmalarının biten bölümlerinde Savaştepede 5 kilometre civarında sıcak asfalt atıldı, Savaştepe için güzel bir imaj oldu. Savaştepe olarak sıcak asfaltın özlemini çekiyorduk, Zekai Kafaoğlu başkanımız sağ olsun bizim bu isteğimizi yerine getirdi. Hizmetlerinden dolayı Zekai Başkanımıza şükranlarımızı sunuyorum. Gençlerimizin istediği Yörük Türk çadırı ile ilgili de Başkanımız hiç düşünmeden bu isteği gerçekleştirdi. Savaştepede Zekai Başkanımız geldiğinden bu yana pozitif ayrım noktasında bizlere çok büyük destekleri oldu” dedi.

“BİZDE KÜSMEK, DARILMAK YOK”

Savaştepe ilçesinde Büyükşehir Belediyesinin yaptığı çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Kafaoğlu 2018 yılını asfalt yılı ilan ettiklerini, ilçe merkezleri, şehir merkezleri ve mahallelerde ciddi sıcak asfalt çalışması yapıldığını, bu rakamın 200 kilometre civarında olduğunu ve sathi kaplamayla birlikte bu rakamın 1000 kilometreyi bulduğunu kaydetti.

Savaştepenin yıllardır böyle bir asfalt çalışması görmediğini hatırlatan Kafaoğlu Turhan Başkan ile işbirliği yaparak birlikte güzel çalışmalar gerçekleştirdiklerini söyledi. Sarıbeyler Mahallesinin de yıllar sonra sıcak asfaltla tanıştığına vurgu yapan Kafaoğlu “Hizmetlerimize devam ediyoruz. Savaştepe ilçesine yakışan bir düğün salonu yapıldı. Geçtiğimiz günlerde millet bahçesinin temeli atıldı. Yaparsa AK Parti yapar, yaparsa AK Parti belediyeler yapar. Önemli olan hizmetlerin devamıdır.

Büyükşehir Belediyesi olarak Savaştepede yapılan güzel çalışmaları yerinde gördük. İlçede kanalizasyon ve arıtmaya ile ilgili inşaat devam ediyor, bu %80 tamamlandı. Bizler görev süremizin sonuna kadar asla durmuyoruz. 31 Martta ben aday değilim, adayımız Yücel Yılmaz. 31 Martta büyükşehir ve ilçeleri kazanmak için çalışıyoruz, koşturuyoruz. Bizde küsmek, darılmak yoktur, bizi bu davadan, bu hizmetten, bu kutlu yürüyüşe devam ediyoruz. Kendimiz aday gibi çalışacağız. İlçelerimizin adayları henüz belli değil. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız kimi aday gösterirse onlarla birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Kimseye buradan ekmek çıkmaz. Milletvekillerimiz, il başkanımızla, büyükşehir belediye başkan adayımız, 20 ilçe belediye başkan adayı, teşkilatlarımızla, aday olmayan arkadaşlarımızla birlikte AK Partili belediye kazandırmak için sonuna kadar mücadele edeceğiz. İnsan odaklı hizmet yapıyoruz, insanın olduğu her yere hizmet götürüyoruz. Vatandaşlarımızın huzurunu ve mutluluğunu düşünüyoruz” dedi.

“BİRE BİR ORJİNAL OTAĞ”

Gençlerin isteği otağ çadırını gençlik merkezi bahçesine yaptıklarını belirten Kafaoğlu “Eski Meslek Yüksek Okulunun olduğu yere gençlik merkezi oldu. Biz de gençlerin isteği ile gençlik merkezinin olduğu bahçeye otağ çadırı yaptık, çok yakıştı, gençlerimiz güle güle kullansınlar. Yörük kültürü, öz Türk kültürü, Osmanlının kuruluş yılındaki örf, adet, gelenek ve görenekler yaşatılacak. Bizim ecdadımızın geçmişi, tarihi ve yaşantısıyla ilgili otağda bunlar yaşatılacak. 48 direkten oluşan, bire bir orijinal, tüm her şeyi el emeği yapılmış otağ 64 m2 büyüklüğünde, 40 kişinin organizasyon yapacağı gerçek bir otağ” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık