Didimli Kadınlar Başkan Çerçioğluyla Birlikte

Didimli kadınlar Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na önümüzdeki yerel seçimde de tam destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

Didimli Kadınlar Başkan Çerçioğluyla Birlikte
  • 28 Ocak 2019, Pazartesi 7:05

Didimli kadınların desteğinin kendisini çok mutlu ettiğini söyleyen Başkan Çerçioğlu “Biz kadınlar gücümüzü birleştirerek güzel bir gelecek inşa edeceğiz” dedi.

Didim Belediyesi Düğün Salonunda gerçekleştirilen buluşmada yüzlerce kadın ellerinde bayraklar, destek pankartları ve sloganlarla Başkan Çerçioğlunu karşıladı. Kendisini her zaman destekleyen ve desteklemeye devam edeceğini söyleyen kadınlara teşekkür eden Başkan Çerçioğluna CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, CHP Didim İlçe Başkanı Nurettin Koçak, CHP Didim İlçe Kadın Kolları Başkanı Figen Çakmakgil de eşlik etti.  

Didimli kadınlara seslenen Başkan Çerçioğlu “Didime 50 yılda yapılmayan hizmeti 5 yılda Büyükşehir Belediyesi olarak yaptık. Çünkü biz Didimi, Aydını çok seviyoruz. Her zaman fakir fukaranın, garip gurebanın yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.

Konuşmasını “Mutfakta yangın var. Bunu en iyi biz kadınlar biliyoruz” sözleriyle sürdüren Başkan Çerçioğlu “Sizlere güveniyorum, biz kadınlar güç birliği yaparak daha güzel bir gelecek için çalışacağız. Didimde bir kez daha gördük ki kadınlar artık siyasete el koydu” ifadelerini kullandı.

Toplantı sonunda Başkan Çerçioğlu yüzlerce kadın ve Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabayla dayanışma yürüyüşü gerçekleştirdi. Yürüyüşte yüzlerce kadın hep bir ağızdan Başkan Çerçioğluna destek sloganları attı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık