Aydında Cumhuriyet Resepsiyonu

Aydın Valiliği tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 95inci yıl dönümü kutlamaları kapsamında Cumhuriyet Resepsiyonu düzenlendi.

Aydında Cumhuriyet Resepsiyonu
  • 30 Ekim 2018, Salı 10:45
Aydın Valiliği tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 95inci yıl dönümü kutlamaları kapsamında Cumhuriyet Resepsiyonu düzenlendi.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 95inci yıl dönümü dolayısıyla Vali Yavuz Selim Köşger ve eşi Fatma Köşgerin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Cumhuriyet Resepsiyonu siyaset ve iş dünyasının yanı sıra şehit aileleri ve gazileri bir araya getirdi.
Resepsiyona gösterdikleri ilgiden dolayı katılımcılara teşekkür eden Vali Yavuz Selim Köşger, Türk milletinin ezelden ebede uzanan tarih yolculuğunda çok önemli bir dönüm noktası olan ve ileride yepyeni ufuklar açan Cumhuriyetin 95inci yıl dönümünü kutlamanın gururu, heyecanı ve bilinci içinde olduklarını, bunu paylaşmaktan onur ve mutluluk duyduklarını belirtti. Vali Köşger, “Dirilişimizin sembolü Cumhuriyetimizin kuruluşunun 95.yılını kutlamanın gururunu ve coşkusunu hep birlikte yaşıyoruz. Bu anlamlı günde Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere kanlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi rahmetle kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla yad ediyorum” diye konuştu.
Cumhuriyetin 95inci yıl dönümü için özel hazırlanmış pastasının kesilmesi ve konuklara ikramın ardından resepsiyon sona erdi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık