Zonguldakta Cip Takla Attı: 1İ Ağır 2 Yaralı

Zonguldakta kontrolden çıkan cip takla attı. Kazada, 1i ağır 2 kişi yaralandı.

Zonguldakta Cip Takla Attı: 1İ Ağır 2 Yaralı
  • 04 Ekim 2018, Perşembe 12:09
Zonguldakta kontrolden çıkan cip takla attı. Kazada, 1i ağır 2 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre Alaplı ilçesinden Zonguldak istikametine giden İlker Ç. idaresinde 67 DD 751 plakalı cip Zonguldak-Ereğli karayolu üzerindeki Elmacı Rampası mevkinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Takla atarak su kanalına düşen cipin sürücüsü İlker Ç. ve eşi Nuran Ç. yaralandı. Çevredeki vatandaşların durumu fark etmesi üzerine olay yerine AFAD ve 112 ekipleri sevk edildi.
AFAD ve 112 ekipleri, İlker Ç. ve eşi Nuran Ç.yi vatandaşların da yardımıyla otomobilden çıkararak ambulansa aldı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan sürücü ve eşi, Bülent Ecevit Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Merkezine sevk edildi. İlker Ç. kazayı ufak sıyrıklarla atlatırken Nuran Ç.nin ise durumunun ağır olduğu öğrenildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık