Yeni Doğan Bebeğini Satarken Yakalandı

Rusyanın Omsk şehrinde yaşayan bir kadın yeni doğan bebeğini internet üzerinden bir öğretmene satarken yakalandı.

Yeni Doğan Bebeğini Satarken Yakalandı
  • 19 Eylül 2018, Çarşamba 9:54
Rusyanın Omsk şehrinde yaşayan bir kadın yeni doğan bebeğini internet üzerinden bir öğretmene satarken yakalandı.
İddiaya göre, Rusyanın Omsk şehrinde yaşanan genç bir kadın, yeni doğan kız bebeğini internet üzerinden satılığa çıkardı. Satılığa çıkarılan bebek için internette pazarlık başladı. Sonunda vicdansız anne Rusyanın St. Petersburg şehrinde yaşayan ve öğretmenlik yapan kadınla anlaşmaya vardı. Kadınlar arasından çocuğun teslimiyle ilgili gün planlandı. Tüm bu yaşananlar Rus siber suçlar ekiplerinin dikkatine takıldı. Ekipler tarafından kadınların tüm hareketleri ve banka hesapları kontrol altına alındı.

Kameralar görüntüledi
Bebeğini satan kadın sahte evraklar oluşturarak bebeğini anlaştığı kişiye teslim etmek için Petersburg Havaalanına geldi. Kadınların havaalanında karşılaşmasından sonra bebeği satın alan kadının yanında başka bir kadın olduğu görülüyor. Havaalanı güvenlik kameralarından da takip edilen kadınların bebeğin teslimini kayıt altına alan Rus polisi bebeğin tesliminden sonra kadınları gözaltına aldı. Savcılığa teslim edilen kadınlarla ilgili soruşturma sürerken talihsiz bebek devlet himayesine alındı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık