Yaşlı Kadın 4 Yıldır Kayıp

Ordunun Aybastı ilçesinde 4 yıl önce kaybolan ve o tarihten beri haber alınamayan yaşlı kadının ailesi, bulunması için yetkililerden yardım bekliyor.

Yaşlı Kadın 4 Yıldır Kayıp
  • 29 Ağustos 2018, Çarşamba 14:39
Ordunun Aybastı ilçesinde 4 yıl önce kaybolan ve o tarihten beri haber alınamayan yaşlı kadının ailesi, bulunması için yetkililerden yardım bekliyor.
Olay, 7 Nisan 2014 tarihinde Aybastı ilçesi Zaferi Milli Mahallesi Düzle mevkinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, İstanbuldaki oğullarının yanında yaşayan ve o tarihte 83 yaşında olan Havva Çetinkaya, fındık bahçesini gübrelemek için memlekete gelen oğlu ve gelini ile birlikte Aybastıya geldi. 2009 yılında eşini kaybettiği öğrenilen ve 6 çocuğu bulunan Havva Çetinkaya, oğlu Kadir ile gelini Naciye Çetinkaya, fındık ocaklarını gübrelemek için bahçeye gidince evde kaldı. Bir süre sonra evden ayrılan yaşlı kadın, bir anda ortalıktan kayboldu.

4 yıldır haber alınamıyor
Meraklanan ve yaşlı kadını bulamayan ailenin durumu yetkililere bildirilmesi üzerine ekipler, bölgede geniş bir tarama yaparak arama çalışması başlattı. Yapılan çalışmalar sonucunda ise yaşlı kadından bir iz bulunamadı.

Alzaymır hastalığı başlangıcı vardı”
Esrarengiz bir şekilde 7 Nisan 2014 tarihinde ortadan kaybolan yaşlı kadında Alzaymır hastalığı başlangıcı olduğunu ancak hafızasında hiçbir sorun olmadığını kaydeden Havva Çetinkayanın oğlu Şeref Çetinkaya, “Annemizde Alzaymır hastalığı başlangıcı vardı ancak o zamana kadar hafızasıyla ilgili hiçbir sorun yaşamadık. Koyduğu eşyaların yerlerini dahi unutmazdı. Hastalık ilerlemiş durumda değildi” dedi.

Dirisi veya ölüsünün bulunmasını istiyoruz”
Güvenlik güçlerinin uzun süren arama çalışmalarına rağmen annesine dair hiçbir ize rastlayamadıklarını belirten Şeref Çetinkaya, Kaybolduğunda kolunda 22 gramlık bir dal bilezik vardı. Annem, mal varlığı ve parası olan bir kadın değil. Aklımıza gasp ve kaçırılma gibi farklı şeyler de geliyor. En azından öldüyse bile rahatlamak adına cenazesini almak istiyoruz şeklinde konuştu.
4 yıldır çaresizce annelerinin yolunu gözlediklerini de aktaran Şeref Çetinkaya, annesinin kaybolduğu tarihte 17.00 ile 19.00 saatleri arasında mahallede son kez görüldüğünü de belirterek yetkililerden yardım istedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık