Yaralı Şahin, Tedavi Altına Alındı

Kastamonuda orman işçileri tarafından yolda yaralı halde bulunan şahin, Doğa Koruma ve Milli Park ekiplerince koruma altına alındı.

Yaralı Şahin, Tedavi Altına Alındı
  • 17 Ağustos 2018, Cuma 13:48
Kastamonuda orman işçileri tarafından yolda yaralı halde bulunan şahin, Doğa Koruma ve Milli Park ekiplerince koruma altına alındı.
Dadayda orman işçileri tarafından yolda yaralı halde bulunan şahin, işçiler tarafından veteriner hekime götürülerek tedavisi yaptırıldı. Bu esnada Doğa Koruma ve Milli Park ekiplerine yaralı halde şahin bulunduğu bilgisi verildi. Tedavisi yapılan yaralı şahin, Dadaya gelen Doğa Koruma ve Milli Park ekiplerine teslim edilerek koruma altına alındı.
Daday Orman İşletme Müdürlüğünde şoför olarak çalışan Ersin Tepe, yolda yaralı halde buldukları şahini veteriner hekim tarafından muayene ettirdikten sonra Doğa Koruma ve Milli Park Müdürlüğü ekiplerine teslim ettiklerini söyledi. Tepe, yaralı şahinin tedavisinin ardından doğal yaşamına tekrar bırakılacağını söyledi.
Yaralı şahinin çarpmadan dolayı kanadından yaralandığı ve günlerce aç kaldığı tespit tahmin ediliyor. Yaralı şahin, Doğa Koruma ve Milli Park Müdürlüğü ekiplerince tedavisinin tamamlanmasının ardından doğal yaşam ortamına tekrar bırakılacak.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık