Uşak Polisi Güvenlik Uygulamalarını Yoğunlaştırdı

Uşakta kentin huzur ve güvenliği için son 10 gün içinde yapılan uygulamalarda birçok işyeri ve trafik unsurları denetlendi.

Uşak Polisi Güvenlik Uygulamalarını Yoğunlaştırdı
  • 06 Eylül 2018, Perşembe 14:03
Uşakta kentin huzur ve güvenliği için son 10 gün içinde yapılan uygulamalarda birçok işyeri ve trafik unsurları denetlendi.
Uşak İl Emniyet Müdürlüğü resmi ekipleri, motorize ve sivil birimler katılımları ile suç ve suçluyla mücadele kapsamında; 27 Ağustos-05 Eylül tarihleri arasında yapılan çalışmalar sonucunda; toplam 7 bin 685 şahsın sorgulaması yapıldı. Bu şahıslardan 18i gözaltına alınırken 8i tutuklandı.
Uygulama esnasında yapılan aramalarda 2 adet 9 mm tabanca, 3 adet Kurusıkı tabanca, 55 kilogram kıyılmış tütün, 2 adet 6136 SKM kapsamında değerlendirilen kesici delici alet, 2 gram esrar maddesi ele geçirildi.
Uygulamanın “Kabahatler Kanunu” kapsamında; 1 şahsa belgesiz tütün satışı yapmaktan, 1 işyerine kimlik bildirimi yapmamaktan, 2 şahsa kimliğini bildirmemekten idari işlem yapıldı ve toplam 4 şahsa 11 bin 717 TL idari para cezası uygulandı.
Uygulamaların Trafik güvenliğini ayağında ise; toplam 7 bin 18 araç kontrol edilirken, kural ihlali yaptığı tespit edilen toplam 637 araç sürücüsüne 191 bin 478 TL idari para cezası uygulandı. 117 araç ise trafikten men edildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık