Uluslararası Çete Üyelerinin Yakalanma Anı Polis Kamerasında

Ermenistandan Hollandaya giden 20 ton molibden yüklü tırı, Kocaelide polis kılığına girerek gasp eden sürücüyü ellerini bağlayarak yol kenarına atan uluslararası suç örgütü üyelerinin yakalandığı operasyon anları polis kamerasına yansıdı.

Uluslararası Çete Üyelerinin Yakalanma Anı Polis Kamerasında
  • 18 Eylül 2018, Salı 23:49
Ermenistandan Hollandaya giden 20 ton molibden yüklü tırı, Kocaelide polis kılığına girerek gasp eden sürücüyü ellerini bağlayarak yol kenarına atan uluslararası suç örgütü üyelerinin yakalandığı operasyon anları polis kamerasına yansıdı.
Olay Kocaelinin Dilovası ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ermenistandan Hollandaya gitmekte olan 20 ton molibden madeni yüklü tır, Kocaelinin Dilovası ilçesinde polis kılığına giren 5 kişi tarafından durduruldu. Siren ve çakar takılı araçları ile tırı durduran şahıslar, araçtan indirdikleri sürücü M.K.nin elleri ve ayaklarını bağlayarak yol kenarına attıktan sonra tırı gasp edip kaçtı.

Polis adım adım izledi
Elleri ve ayakları bağlı sürücüyü vatandaşlar buldu. Olaydan bir süre sonra olay yerinden geçen vatandaşlar, elleri ve ayakları bağlı sürücüyü görünce durumu polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri sürücünün ifadeleri doğrultusunda çalışma başlattı. Derinlemesine inceleme başlatan Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayı gerçekleştiren Türk ve yabancı uyruklu çete üyelerinin kimliklerini tespit etti.

3 milyon TLlik madeni 3 ayrı yere sattılar
Piyasa değeri 3 milyon TL olan madeni İstanbulda 3 farklı yere sattığı belirlenen şahısların yakalanması için operasyon düzenlendi. Kocaelinin Körfez ilçesi ve İstanbulda belirlenen adreslere operasyon düzenlenen polis ekipleri, 7 kişilik uluslararası suç çetesini gözaltına aldı.

Operasyon anı polis kamerasında
Polis kamerası tarafından saniye saniye kaydedilen operasyonda gözaltına alınan şahısların ifadeleri doğrultusunda inceleme yapan ekipleri, 3 farklı yere satılan 20 tonluk malzemeye de piyasadan toplayarak el koydu.

Aramalarda silah ve paralar ele geçirildi
Operasyon kapsamında yapılan ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet kurusıkı tabanca, çeşitli miktarlarda çek ve para ele geçirildi. Emniyete götürülen 7 şahıstan 3ü ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, olaya karıştığı belirlenen yabancı uyruklu 3 kişinin ise arama çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

Çaldıkları madeni böyle sattılar
Şahısların çaldıkları Molibdeni sevk etme anı güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde çete üyeleri, gece saat 01.00 sularında bir deponun önüne gelerek kamyonun kasasında bulunan Molibden yüklü büyük torbaları forkliftle depoya götürüyor. Daha sonra olay yerinden ayrılan şahıslar, sabah saatlerinde aynı kamyonla tekrar Molibden yüklü torbaları indirdikleri deponun önüne geliyor. Molibdeni kamyonun kasasına yükleyen şahıslar daha sonra üstünü kapatarak olay yerinden ayrılıyor.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık