Tuncelideki Kazada 2 Kişi Hayatını Kaybetti

Tuncelide dün gece meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan 2 kişi, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Tuncelideki Kazada 2 Kişi Hayatını Kaybetti
  • 24 Ekim 2018, Çarşamba 10:32
Tuncelide dün gece meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan 2 kişi, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
Kaza, dün gece Tunceli- Erzincan karayolunun 5. kilometresi Harçik mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 28 yaşındaki Seycan Demirel idaresindeki 62 AP 879 plakalı otomobil, kontrolünü kaybederek yol kenarında bulunan beton kanalizasyon bacasına çarptı. Kazada, sürücü Demirel ve yanında bulunan 18 yaşındaki Metin Demir ağır yaralandı. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine 112 ve AFAD ekipleri sevk edildi. Ekiplerin çalışmaları sonucu ağır yaralanan iki kişi bulundukları araçtan çıkarılarak ambulanslarla Tunceli Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen sürücü Demirel hayatını kaybetti. Ağır yaralı olan Metin Demir ise ambulansla Elazığa sevk edildi. Fırat Üniversitesi Hastanesine kaldırılan Demir de yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.
Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık