Trafik Kazası Sonrası Can Pazarı: 9 Yaralı

Isparta Demirköprüde otomobil ile fabrikada çalışan işçileri taşıyan servis midibüsünün çarpışması sonucu 2si ağır, 9 kişi yaralandı.

Trafik Kazası Sonrası Can Pazarı: 9 Yaralı
  • 22 Eylül 2018, Cumartesi 15:36
Isparta Demirköprüde otomobil ile fabrikada çalışan işçileri taşıyan servis midibüsünün çarpışması sonucu 2si ağır, 9 kişi yaralandı.
İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirinin edindiği bilgiye göre kaza, saat 13.00 sıralarında Hasan Fehmi Caddesi üzerinde seyreden İsmail Ş. yönetimindeki 01 S 0123 plakalı fabrika işçilerini taşıyan servis midibüsü ile Dursun Aksoy Caddesi üzerinden Demirköprüye çıkan Ömer T. idaresindeki 07 VM 841 plakalı otomobilin kavşakta çarpışması sonucu meydana geldi.
Kaza sonucu otomobil kaldırıma çarptıktan sonra hurdaya dönerken, servis aracında da orta çapta maddi hasar meydana geldi.

2si çocuk 9 kişi yaralandı
Kazada sürücü Ömer T. ile otomobilde bulunan A.E.T. (1.5) - N.T. (6) ve anneleri Burcu T. (30), Ercüment T. ile servis aracı sürücü İsmail Ş., yolcular Mutlu D., İlker Ö., Osman Neja A. olmak üzere toplam 9 kişi yaralandı.
Yaralılar, durumun haber verilmesiyle birlikte olay yerine gelen çok sayıda sağlık ekibi tarafından çeşitli hastanelere sevk edildi.

Servis aracı vatandaşlar tarafından itilerek kenara alındı
Olay yerinde polis ekipleri tarafından başka bir kaza olmaması adına güvenlik önlemi alınırken, otomobil kurtarıcı yardımıyla, servis aracı ise vatandaşların itmesiyle olay yerinden kaldırıldı.
Kaza nedeniyle Demirköprü kavşağında trafik kısmen aksadı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, yaralılardan 2sinin hayati tehlikesinin bulunduğu, diğerlerinin sağlık durumlarının ise iyi olduğu öğrenildi.

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık