Tokatta Pikap Devrildi: 1 Ölü, 1 Yaralı

Tokatta pikabın devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.

Tokatta Pikap Devrildi: 1 Ölü, 1 Yaralı
  • 27 Eylül 2018, Perşembe 12:55
Tokatta pikabın devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.
Edinilen bilgiye göre; Tokat merkeze bağlı Sırçalı köyü yolu Göltepe radyolink istasyonu mevkinde sabah saatlerinde yoldan geçen köy muhtarı yan yatan pikapta bir kişinin olduğunu fark ederek kurtarma ekiplerine haber verdi. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri araç içerisinde sıkışan sürücünün hayatını kaybettiğini tespit etti. Tokat Belediyesi kurtarma ekipleri le AFAD ekipleri araç içerisinde sıkışarak hayatını kaybeden Mehmet Şenocakın cansız bedenini araçtan çıkarttı. Kazayı yaralı olarak atlatan ve yardım istemek için araçtan ayrıldığı öğrenilen Mehmet Coşkun ise Tokat Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Coşkunun hayatı tehlikesi bulunmadığı öğrenildi.
Tokatın tanınan esnaflarından pastahane sahibi Mehmet Şenocakın cenazesi olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından Tokat Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Şenocakın yakınları ve sevenleri hastaneye akın etti. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık