Terörist Cenazesine Katılmak İsteyen Hdpli Vekil Güvenlik Engeline Takıldı

Tuncelide öldürülen 600 bin TL ödüllü turuncu listede yer alan Sözde Batı Cephe sorumlusu kadın teröristin cenazesine katılmak için gelen HDP Milletvekili Dersim Dağ, güvenlik engeline takıldı.

Terörist Cenazesine Katılmak İsteyen Hdpli Vekil Güvenlik Engeline Takıldı
  • 17 Ağustos 2018, Cuma 12:01
Tuncelide öldürülen 600 bin TL ödüllü turuncu listede yer alan Sözde Batı Cephe sorumlusu kadın teröristin cenazesine katılmak için gelen HDP Milletvekili Dersim Dağ, güvenlik engeline takıldı.
Tuncelide Valiliği, 4 gün önce merkez Çirtik Deresi Bölgesinde İl Jandarma Komutanlığı tarafından terör örgütü PKKya yönelik yürütülen operasyonda İçişleri Bakanlığının terör arananlar listesinde 600 bin TL ödüllü Turuncu kategoride yer alan terör örgütü PKKnın Sözde Batı Cephe YJA Star sorumlusu Jinda kod adlı Pınar Yıldırım ile birlikte 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini, 2 JÖHün de operasyonda yaralandığını açıklamıştı.
Turuncu listedeki kadın teröristin cenazesine katılım için 35-40 kişilik grup Tunceliye geldi. Grup içinde 22 yaşındaki HDPnin Diyarbakır Milletvekili Dersim Dağın da yer aldığı ve cenazeye katılmak için girişimde bulunduğu öğrenildi. Terörist cenazenin olacağı köye giden Pülümür yolunu kapatan güvenlik güçleri, Milletvekili Dağın geçişine izin vermedi. Güvenlik güçlerinin engeline takılan Dağ, Tunceliden ayrılmak zorunda kaldı.

Provokasyona değil Tuncelinin güzelliklerini görmeye gelsinler
Tuncelinin başarılı operasyonlar ve yapılan yatırımlarla huzur şehri olduğunu dile getiren Tunceli Valisi ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Dışarıdan cenaze katılacağım bahanesiyle gelerek huzuru bozacak kişi HDPli milletvekili de olsa müsaade etmeyiz. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere İçişleri Bakanımızın desteği ile kahraman güvenlik güçlerimiz teröristle mücadelede başarılı işler çıkardılar.Artık Tuncelide aş var, iş var, huzur var, turizm ve yatırımlar var. Devletimizin şefkati ve sıcaklığını yöre insanımıza gösteriyoruz. Tuncelide yapılan güzel işlerle artık yöremiz ışıl ışıl. Bu tür provokasyonlara müsaade etmeyiz. Provokasyona değil Tuncelinin güzelliklerini görmeye gelsinler dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık