Tarihi Lokantaya Roketli Saldırının Görüntüleri Ortaya Çıktı

Kilise PKK/PYD terör örgütü tarafından 1 Şubat tarihinde atılan roketin tarihi lokantaya düştüğü anlara ait kamera görüntüleri ortaya çıktı.

Tarihi Lokantaya Roketli Saldırının Görüntüleri Ortaya Çıktı
  • 13 Eylül 2018, Perşembe 9:53
Kilise PKK/PYD terör örgütü tarafından 1 Şubat tarihinde atılan roketin tarihi lokantaya düştüğü anlara ait kamera görüntüleri ortaya çıktı.
Afrine yönelik Zeytin Dalı Harekatı esnasında 1 Şubat 2018 tarihinde terör örgütü PKK/PYD tarafından Kilise roketli saldırı düzenlenmişti. Atılan roketin biri Kilis kent merkezindeki Doğanhan Restoranın duvarını delerek içeriye düşmüştü.
4 kişinin yaralandığı saldırının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, roketin restorana düştüğü anlar ve bir anda her yeri toz bulutunun kapladığı görülüyor. Roketin düşmesinden sonra yaşanan koşuşturmaca da kameralara yansıdı.
Roketin düştüğü restoran ise tadilattan sonra yeniden hizmete açılmıştı. Doğanhan Restoranın sahibi Erdoğan Aktaş iş yerini kısa sürede açtıklarını ifade ederek, “Bir yandan iş yerimiz çalışırken, bir yandan da restorasyon çalışmalarını yaptık. 1 Şubat tarihinde Suriyeden terör örgütleri tarafından atılan roket sonucu 4 kişi yaralanmıştı. Şükürler olsun yaralıların tamamının durumu iyi, iş yerimiz baya maddi yönden zarar görmüştü. Restorasyon işinin yüzde 90ını bitirmiş durumdayız. Bu süreçte Başbakanımız, bakanlarımız, sivil toplum örgütü temsilcileri, bürokratlar ve siyasetçiler ziyaret ederek destek verdiler. Ziyaret edenlerin fotoğraflarının olduğu bir bölüm oluşturduk” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık