Tapularını Vermedikleri Daireleri Bir Çok Kişiye Satmışlar

Bursada aldıkları dairelerin pek çok kişiye satıldığını iddia eden vatandaşlar mağduriyetlerinin giderilmesini istiyor.

Tapularını Vermedikleri Daireleri Bir Çok Kişiye Satmışlar
  • 01 Ekim 2018, Pazartesi 9:05
Bursada aldıkları dairelerin pek çok kişiye satıldığını iddia eden vatandaşlar mağduriyetlerinin giderilmesini istiyor.
Osmangazi ilçesinde bir müteahhitten ev satın alan çok sayıda insan mağdur oldu. İddiaya göre, şehrin bir çok yerinde daire yapan müteahhit, bu daireleri bir çok kişiye satarak, tapularını teslim etmedi. Mağdur vatandaşlar müteahhitten şikayetçi oldu.

Kardeşimle beraber 150 bin lira peşinat verdik
2017in Şubat ayında dairenin temeli atıldığında mukavele yaptığını ifade eden Şenol Şen, Bize 2017 yılı ağustos sonunda daire teslim edilecekti. Kardeşimle beraber 150 bin lira peşinat verdik. O zamandan beri binanın başında bekler olduk. Ne yapılanı, ne edeni var. Paramızı alamıyoruz, karşılığında muhattap bulamıyoruz. Dairemizin parsel numarası ile beraber tapuya gittiğimizde başka kimselere satıldığını öğrendik. Şuanda internette 3 numaralı daire başkasına satışa sunulmuş dedi.
2017 yılı mart ayında 50 bin lira peşinat verdiğini dile getiren Elyasa Göze, Daire biter diye beklerken, eşim internette dairelerin satılık ilanını gördü diye konuştu.
Mağdur olduğunu belirten Harun Şen ise, Ağabeyimle beraber 150 bin lira para verdik. 2 tane daireyi 190ar bin liradan aldık. Dairenin teslim tarihi geçeli 1.5 sene oldu. Hiç bir kimseye ulaşamıyorum. Mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz. Artık evden vazgeçtik, verdiğimiz parayı kurtarmaya çalışıyoruz. Ev sahibi olalım derken dert sahibi olduk şeklinde konuştu.

Aldığım 4 daireden sadece 1inin tapusunu verdiler
Emniyette verdiği ifadede Yunuseliden 4 daire aldığını dile getiren esnaf Halet A., toplam 750 bin lira ödeme yaptığını belirterek, Aldığım dairelerden yalnızca birinin tapusunu alabildim. Diğer tapularla ilgili beni oyaladılar, çeşitli yalanlar söylediler şeklinde konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık