Sosyal Medyadan Helallik İsteyip İntihar Etti

Batmanda 1998 yılında kaçırılarak öldürüldüğü iddia edilen Cevzet Soysalın oğlu, köprü üzerinde silahla vurulmuş olarak bulundu. Soysalın intihar ettiği belirtiliyor.

Sosyal Medyadan Helallik İsteyip İntihar Etti
  • 16 Eylül 2018, Pazar 17:34
Batmanda 1998 yılında kaçırılarak öldürüldüğü iddia edilen Cevzet Soysalın oğlu, köprü üzerinde silahla vurulmuş olarak bulundu. Soysalın intihar ettiği belirtiliyor.
Edinilen bilgiye göre, 1998 yılında kaçırılarak öldürüldüğü iddia edilen Cevzet Soysalın oğlu Mücahit Soysal (35), dün gece Kuyubaşı TOKİ girişindeki köprünün üstünde silahla vurulmuş olarak bulundu. Yakınları tarafından özel bir hastaneye kaldırılan Soysal, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Soysalın olaydan kısa süre önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Bilerek veya bilmeyerek kimi kırmışsam ve kimin hakkına girmişsem hakkını helal etsin ifadelerini kullandığı görüldü.

Valilikten olayla ilgili açıklama
Batman Valiliğinden olayla ilgili yapılan açıklamada, Basın yayın organlarında Batman ili Kuyubaşı Mahallesi TOKİ köprüsü üzerinde Mücahit Soysal isimli bir şahsın vurulmuş olarak bulunduğu haberine ilişkin kamuoyunu bilgilendirme ihtiyacı hasıl olmuştur. İlimiz Emniyet Müdürlüğüne 15 Eylül 2018 Cumartesi günü saat 21.45 sıralarında gelen bir ihbarda Kuyubaşı Mahallesi TOKİ köprüsü üzerinde Mücahit Soysal isimli bir şahsın silahla intihar ettiği ve yakınları tarafından Batmanda özel bir hastaneye getirildiği ve burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı belirtilmiştir. Olayla ilgili yapılan inceleme ve şahsın yakınlarından alınan bilgiler sonucu şahsın tabanca ile intihar ettiği anlaşılmıştır. Olayda kullanılan silah ve bir adet boş kovana el konulmuştur. Olayla ilgili adli soruşturma devam etmektedir denildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık