Sökede Şüpheli Ölüm Cinayet Çıktı

Sökenin Kemalpaşa Mahallesi 6 Eylül Caddesi üzerindeki evinde ölü bulunan Ayhan Kısanın öldürüldüğü ortaya çıktı.

Sökede Şüpheli Ölüm Cinayet Çıktı
  • 02 Ekim 2018, Salı 11:23
Sökenin Kemalpaşa Mahallesi 6 Eylül Caddesi üzerindeki evinde ölü bulunan Ayhan Kısanın öldürüldüğü ortaya çıktı.
Edinilen bilgiye göre sabah erken saatlerde Ayhan Kısanın kızı, babasını evlerinin diğer odasında yerde kanlar içinde yatarken gördü. Kızın feryadıyla birlikte diğer aile üyeleri de olaydan haberdar olurken, polise haber verildi. İlk önce Ayhan Kısanın düşerek başını yere vurduğu zannedildi. Ancak olay yerinde Söke Polisinin yaptığı inceleme Ayhan Kısanın başına darbe aldığını ortaya çıkardı. Yapılan araştırma ve soruşturmada polis olayın faili olarak şüphelendiği S.Ö.yü gözaltına aldı. S.Ö.nün evinde ve üzerinde yapılan incelemelerde kan izleri gibi emarelere rastlanınca polisin şüphesi doğrulandı. Ayhan Kısanın evine giren S.Önün, Kısanın başına sert bir cisimle vurarak öldürdüğü anlaşıldı. S.Ö.nün eve hangi amaçla girdiği bilinmezken, hırsızlık ihtimali üzerinde durulurken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
55 yaşında, müzisyenlik yapan Ayhan Kısanın cenazesi İzmir Adli Tıp Kurumuna sevk edilirken, S.Ö. ise polis tarafından gözaltına alındı. Yıllar önce İsviçreden Sökeye gelen ve sakin bir kişi olarak tanınan Ayhan Kısanın vefatı ilçede üzüntü yaşattı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık