Sokakta Yaşayan Yaşlı Adam Metruk Binada Ölü Bulundu

Antalyanın Manavgat ilçesinde uzun süredir sokaklarda yaşadığı ileri sürülen adam metruk bir binada ölü bulundu.

Sokakta Yaşayan Yaşlı Adam Metruk Binada Ölü Bulundu
  • 24 Ekim 2018, Çarşamba 15:42
Antalyanın Manavgat ilçesinde uzun süredir sokaklarda yaşadığı ileri sürülen adam metruk bir binada ölü bulundu.
Edinilen bilgiye göre, Manavgatın Yukarı Hisar Mahallesi Antalya Caddesi üzerinde bulunan metruk binada bir kişinin hareketsiz yattığını gören vatandaşlar Manavgat Emniyet Müdürlüğü ve 112 sağlık ekiplerine bilgi verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde yaşlı adamın ölü olduğunu belirledi.
Olayı ihbar eden İsmail Kiraz, çevrede inceleme yapan polise ölen şahsın 50 yıllık arkadaşı 68 yaşındaki Arif Varlı olduğunu söyledi. Kiraz, Kendisi Kırıkkaleden hemşehrim olur. Emekli olduktan sonra o da benim gibi buraya geldi. Burada oğlu var, çocukları var. Ama hiçbirisi babalarını yanında istemedi. Yaklaşık 1 haftadır burada birlikte kalıyoruz. Birkaç gündür rahatsızlığı nedeniyle hastaneye gidip geliyordu. Akşam saat 21.00 sıralarında yatıp uyuduk. Sabah kalktım kaldırmak istedim ama öldüğünü gördüm dedi.
Arif Varlının cesedi Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Manavgat Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık