Sarıyerde Gece Kulübünde Kavga: 4 Yaralı

Sarıyerde bir gece kulübünde, bir gurup ile kulübün güvenlik görevlileri arasında kavga çıktı. Kavgada dört kişi yaralandı.

Sarıyerde Gece Kulübünde Kavga: 4 Yaralı
  • 27 Ekim 2018, Cumartesi 7:41
Sarıyerde bir gece kulübünde, bir gurup ile kulübün güvenlik görevlileri arasında kavga çıktı. Kavgada dört kişi yaralandı.
Olay, 06.30 saatlerinde Sarıyer, Maslak Mahallesinde bulunan bir gece kulübünde meydana geldi. İddiaya göre gece kulübünde alkol aldıktan sonra etrafa sataşan bir gurup, kulübün güvenlik görevlileri tarafından uyarıldı. Uyarılan şahıslar, kulübün güvenlik görevlileri ile sözlü tartışmaya başladı. Tartışma yerini yumruklara bırakarak iki gurup arasında kavga çıktı.

İki gurup arasında çıkan kavganın büyümesi üzerine çevredeki vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, iki gurup arasında ki kavgayı ayırdı. Kavgada darp edilerek yaralanan dört kişi tedavileri yapılmak üzere hastaneye kaldırıldı. Durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

“Türkiyede gece hayatı yok”
Olayı gören bir vatandaş eğlenmek için kulübe geldiğini ama böyle bir olay ile karşılaştığını belirterek, “Mağduruz, eğlenmeye geldik buraya, iki gurup kavga etti. Türkiyede gece hayatı bu kadar işte, Türkiyede gece hayatı yok” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık