Şarampole Uçan Motosikletli Hayatını Kaybetti

Balıkesirin Gönen ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Şarampole Uçan Motosikletli Hayatını Kaybetti
  • 23 Ağustos 2018, Perşembe 18:58
Balıkesirin Gönen ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Gönen-Biga karayolunda meydana gelen kazada, Faruk Çanakçının kullandığı 10 CDF 32 plakalı motosiklet Gönen istikametinden Biga istikametine giderken direksiyon hakimiyetini kaybederek yan yattı ve sürüklenerek yolun solundaki şarampole uçtu. Aynı istikametine gitmekte olan Özgür Akduman hakimiyetindeki 10 TB 408 plakalı kamyon da motosiklete çarpmamak için fren yaptı, ancak hakimiyetini kaybederek yolun sağındaki şarampole uçtu.
Kaza sonucu motosiklette yolcu olarak bulunan Gökhan Göl ve kamyon sürücüsü Özgür Akduman yaralanarak Gönen Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Motosiklet sürücüsü Faruk Çanakçı ise sevk edildiği Bandırma Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti. Kaza ile ilgili Gönen Cumhuriyet Savcılığı tahkikat başlattı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık