Samsunda Otomobilin Çarptığı Araç İkiye Bölündü: 2 Ölü, 5 Yaralı

Samsunda kavşaktan karşıya geçerken bir otomobilin çarptığı araç ikiye bölündü. Kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 1i ağır 5 kişi yaralandı.

Samsunda Otomobilin Çarptığı Araç İkiye Bölündü: 2 Ölü, 5 Yaralı
  • 30 Temmuz 2018, Pazartesi 23:34
Samsunda kavşaktan karşıya geçerken bir otomobilin çarptığı araç ikiye bölündü. Kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 1i ağır 5 kişi yaralandı.
Kaza, Samsunun Terme ilçesi Kozluk mevkisi Samsun-Ordu karayolunun 79. kilometresinde saat 20.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Termeden Ünye istikametine giden Sinan Kırveli idaresindeki 34 BF 6274 plakalı otomobil, Kozluk Kavşağından yola giriş yapan Mehmet Kalyoncu (71) idaresindeki 52 EY 275 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan 52 plakalı otomobil ikiye ayrıldı. Bu sırada Muhammet Mustafa Binay idaresindeki 55 UE 106 plakalı otomobil de 52 plakalı otomobile ait parçalara çarptı. Kazada otomobil sürücüsü Mehmet Kalyoncu hayatını kaybederken, Mustafa Kır (63), Sinan Kırveli (32) ve Nuray Kırveli (54) yaralandı. Çarpışan araçlardan etrafa fırlayan parçalar yaya kaldırımında bulunan yayalar Halil Altunyurt (60), Öztürk Şahin (37) ve Ertuğrul Şahine (57) çarparak yaralanmalarına sebep oldu. Yaralılar, 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulanslarla Terme Devlet Hastanesi ve Çarşamba Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Ağır yaralanan Mustafa Kır, kazadan 2 saat sonra Çarşamba Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti. Hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilen Nuray Kırveli ise ilk müdahalesinin ardından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.
Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık