Sakaryada Trafik Kazası: 2Si Çocuk 3 Yaralı

Adapazarı-Bilecik yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında 2si çocuk 3 kişi yaralandı.

Sakaryada Trafik Kazası: 2Si Çocuk 3 Yaralı
  • 11 Ağustos 2018, Cumartesi 13:57
Adapazarı-Bilecik yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında 2si çocuk 3 kişi yaralandı.
Kaza, Arifiye ilçesi Adapazarı-Bilecik yolu üzeri Adliye köyü mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Adapazarı istikametinden Bilecik istikametine giden araç sürücüsü yine aynı istikamette seyreden otomobilin sıkıştırmasıyla kamyona arkadan çarptı. Kazada araçta bulunan 2si çocuk 3 kişi yaralandı.
Sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kaza yerine gelen itfaiye ekipleri yaralıları sıkıştıkları yerden çıkararak olay yerinde hazır bekleyen sağlık ekiplerine teslim etti.
Yaralılar, yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile ToyotaSA Hastanesine kaldırıldı. Kaza nedeniyle bir süre tek şeritten verilen trafik, aracın kaldırılmasıyla normale döndü. Kazayla ilgili inceleme sürüyor.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık