Şahinbey Belediyesinden Bir Cami Daha

Şahinbey Belediyesi vatandaşın ibadetlerini yapabilmeleri için yaptığı camiler zincirine bir yenisini daha ekleyerek Şahinbey İlçesinin yeni mahallelerinden olan Çimenli Mahallesine yaptırdığı camiyi vatandaşların hizmetine sundu.

Şahinbey Belediyesinden Bir Cami Daha
  • 12 Ekim 2018, Cuma 17:23
Şahinbey Belediyesi vatandaşın ibadetlerini yapabilmeleri için yaptığı camiler zincirine bir yenisini daha ekleyerek Şahinbey İlçesinin yeni mahallelerinden olan Çimenli Mahallesine yaptırdığı camiyi vatandaşların hizmetine sundu.
Şahinbey Belediyemiz vatandaşlarına daha kaliteli hizmet sunabilmek için çalışmalarını her alanda sürdürmeye devam ediyor. Çimenli Mahallesine yapılan cami zemin ve asma kat olmak üzere iki kattan oluşurken, cami 450 m2 alan üzerine inşa edildi. Cuma namazı öncesinde Çimenli Mahallesinde düzenlenen açılış törenine Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey İlçe Müftü Vekili Mustafa Deniz, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.
57 Cami inşa ettik
Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, gelecek nesillerin yetişmesinde camilerin çok önemli yeri olduğunu belirleterek, “Rabbim nasip etti Çimenli Mahallemize yaptığımız camimizi tamamladık. Göreve geldikten sonra şimdiye kadar 57 tane camiyi yaparak vatandaşımızın hizmetine sunduk ve şuanda da 39 tanede inşaatı devam eden camimiz var. Buralar Allahın evi ve dolaysıyla bizlerinde ibadet yeri. Buralar bizlerin birlik olduğumuz yerler. Vatandaşlarımızın ortak kullanım alanları olan taziye evleri, sosyal tesisler ve camilere elimizden gelen her türlü desteği sağlıyoruz. Şuanda mahalle olan köylerimizin içerisinde dahi park, asfalt ve kilit taşı yapımını tamamladık. Şimdi Cami Sosyal tesisi ve taziye evlerini yapıyoruz. Şuanda inşaat devam eden 50ye yakın sosyal tesisimiz var. Onlarında ihtiyacını karşıladıktan sonra köyle şehrin arasında bir fark kalmamış oluyor. Eskiden köylerimizde tozdan, çamurdan geçilmezdi. Şimdi ise sadece tarlada toprağa basıyorlar. Bu anlamda belediyelerimiz çok önemli hizmetler yaptı” dedi.
Şahinbey İlçe Müftü Vekili Mustafa Deniz, Çimenli Mahalle sakinlerinin camiyi doldurması gerektiğini belirterek, “Güzel hizmetler her zaman alkışlanır ve teşekkür edilir. Şehir merkezlerinde ve mahalle olan köylerimizde belediyemiz müftülüğümüz ve Diyanet İşleri Başkanlığımızı cami yapımlarında destekliyor. Kendisinden Allah Razı olsun. Bu dönemleri hep özledik ve arzuladık. Devletin her kademesinin halkın içerisinde olması gerekiyor. Bu camimiz nasıl imar edildiyse, mahalle halkımıza da burası bir emanet ve manevi olarak cemaatsiz bırakmamak suretiyle burası taçlanacaktır” dedi.
Çimenli Mahalle Muhtarı Hilmi Şimşek, Çimenli Mahallesine yapılan cami için Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve ekibine teşekkür etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık