Sağlık Müdürü Özden Basın Bayramı Mesajı

Adıyaman Sağlık Müdürü Erdoğan Öz, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.

Sağlık Müdürü Özden Basın Bayramı Mesajı
  • 23 Temmuz 2018, Pazartesi 15:04
Adıyaman Sağlık Müdürü Erdoğan Öz, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.
İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Erdoğan Öz yayımladığı 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı mesajında, gazetecilerin basın bayramını kutladı.
Dr. Öz mesajında, 24 Temmuz 1908 tarihinde Türk Basınında sansürün kaldırılması nedeniyle, her yıl 24 Temmuz günü Gazeteciler ve Basın Bayramı olarak kutlandığını belirterek, “24 Temmuz 2018 günü idrak edilecek olan Basında Sansürün Kaldırılışının 110uncu yıldönümü münasebetiyle, ilimizde de faaliyette bulunan basın mensupları görevini en iyi şekilde yerine getiriyor. Yazılı, görsel ve işitsel basın kuruluşlarımız ve ulusal haber ajansı temsilcilerimiz başta olmak üzere üstlendikleri sorumluluğun bilinciyle görev yapan tüm basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını candan kutlar, habere ulaşma ve haberi kamuoyuna ulaştırma çabalarında başarılar dilerim” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık