Polisten Okul Öncesi Huzur Uygulaması

Giresunda Okul öncesi Huzur uygulaması gerçekleştirilirdi.

Polisten Okul Öncesi Huzur Uygulaması
  • 12 Eylül 2018, Çarşamba 0:11
Giresunda Okul öncesi Huzur uygulaması gerçekleştirilirdi.
2018-2019 Eğitim ve öğretim yılının başlamasına 6 gün kala Giresunda 380 polisin katılımıyla “Okul öncesi huzur” uygulaması gerçekleştirildi.
Asayiş ve kamu düzeninin sağlanması, terör örgütlerinin muhtemel eylemlerinin önlenmesi amacıyla yurt genelinde, kamu kurum ve kuruluşları, stratejik öneme haiz bölgeler ile özellikle vatandaşlarımızın yoğun olarak bulundukları yerlerde gerçekleşen uygulamada Giresun genelinde 3 bin 500 kişinin GBTsine bakılarak umuma açık 315 iş yeri denetlendi.
16:00-19:00 saatleri arasında okul ve üniversite çevrelerinde, 21:00-23:00 saatleri arasında ise 21:00 umuma açık yerlerde yapılan uygulamada 300 araç kontrol edilirken, 7 bin lira idari para cezası kesildi, araması olan 3 şahıs ise yakalandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık