Polisten ‘Huzur 51 Uygulaması

Niğde Emniyet Müdürlüğü tarafından Huzur 51 Niğde 9 asayiş uygulaması yapıldı.

Polisten ‘Huzur 51 Uygulaması
  • 11 Ağustos 2018, Cumartesi 9:39
Niğde Emniyet Müdürlüğü tarafından Huzur 51 Niğde 9 asayiş uygulaması yapıldı.
İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından İl merkezinde 6 noktada önleyici yol denetimi yapılırken, umuma açık yerler, park ve bahçeler denetlendi. Polis ekiplerince araba kontrolleri gerçekleştirildi ve şüphelilerin Genel Bilgi Taraması sorgulandı.
Yaklaşan Kurban Bayramında vatandaşların huzur ve güven içerisinde geçirmeleri, suç ve suçluların engellenmesi için söz konusu uygulamayı yaptıklarını belirten Niğde İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, “Şehir merkezinde 3 ana bölgede 142 personelle uygulamaları yapıyoruz. Mevcut huzur ve güven ortamının devamını sağlamak ve yaklaşanKurban Bayramına vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde geçirmeleri için bu uygulamaları yapıyoruz. Bazen anlık bazen de planlı uygulamalarımız devam edecek. Suç ve suçlulara asla geçit vermeyeceğiz. Vatandaşlarımızı rahatsız edecek her türlü suçun üzerine gittik, gitmeye de devam edeceğiz. Bu konuda vatandaşlarımız bize güvensin ve destek olsun” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık