(Özel) Öldürülen Anne Ve Çocuğunun Yakınları İdam İstedi

Adıyamanda öldürülen anne ve çocuğunun yakınları, daha önce de 3 kişiyi öldüren zanlı için idam istedi. Jandarmayla çatışan ve vurularak etkisiz hale getirilen zanlının kaldırıldığı hastanedeki tedavisi sürüyor.

(Özel) Öldürülen Anne Ve Çocuğunun Yakınları İdam İstedi
  • 25 Eylül 2018, Salı 12:47
Adıyamanda öldürülen anne ve çocuğunun yakınları, daha önce de 3 kişiyi öldüren zanlı için idam istedi. Jandarmayla çatışan ve vurularak etkisiz hale getirilen zanlının kaldırıldığı hastanedeki tedavisi sürüyor.
Adıyaman merkeze bağlı Güzeyurt köyünde 76 yaşındaki Bekir Avcının silahla vurarak öldürdüğü dini nikahlı eşi Emine Orki ve oğlu Enes Avcının yakınları, Bekir Avcının daha önce de ilk eşi ve çocuğu ile teyzesinin oğlunu öldürdüğünü söyleyerek idam edilmesini istedi. Cenazeler için hastane morguna gelen aile yakınları, Bekir Avcının öldürdüğü eşi Emine Orkiye daha önceden defalarca şiddet uyguladığını, birçok kez evden uzaklaştırma cezası aldığını söyledi. Aile yakınları, “Bu kişiler idam edilmeli. Bu kişi dün 2 kişiyi ondan önce de yine çok kişiyi öldürmüş. Bu kişiler için af çıkartılır mı hiç. Biz bunun idamla yargılanmasını istiyoruz. Bunun yaptığının terörden bir farkı yok” diye konuştu.

Tekrar olay yerine gelince yakayı ele verdi
Öte yandan, karısını ve çocuğunu öldürdükten sonra kayıplara karışan Bekir Avcı, tekrar olay mahalline gelince yakayı ele verdi. Şahsın yakalanması için ve diğer yakınlarına zarar verme ihtimali nedeniyle köyde geniş güvenlik tedbirleri alan jandarma ekipleri, olay yerinde devriye nöbetine başladı. Ekipler, sabaha karşı elinde tabanca ile bir kişinin cinayetin işlendiği eve doğru ilerlediğini gördü. Jandarmaların dur ihtarı üzerine kaçmaya çalışan Bekir Avcı elindeki tabancayla ateş açtı.

Vurularak yakalandı
Eşi ile çocuğunu öldürdükten sonra jandarma ile çatışmaya giren Bekir Avcı, vurularak etkisiz hale getirildi. Üzerindeki silah ve şarjörü ele geçirilen Avcının Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki tedavisi devam ediyor.

Diğer yakınlarını da öldürmeyi planladığı iddiası
Bekir Avcının olay öncesinde aynı köyde kalan diğer yakınlarını da tehdit ettiği ileri sürülürken, köye ise bu yakınlarını öldürmek için geldiği iddia edildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık