(Özel Haber) Akutun Çalınan Kadavra Köpeğini Polis Buldu

Kayseride AKUT Arama ve Kurtarma Derneğinin arama ve kurtarma operasyonlarında kullandığı kadavra köpeği çalındı. Polis yaptığı çalışmayla kısa sürede köpeği bularak teslim ederken, 2 kişi gözaltına alındı.

(Özel Haber) Akutun Çalınan Kadavra Köpeğini Polis Buldu
  • 06 Eylül 2018, Perşembe 9:32
Kayseride AKUT Arama ve Kurtarma Derneğinin arama ve kurtarma operasyonlarında kullandığı kadavra köpeği çalındı. Polis yaptığı çalışmayla kısa sürede köpeği bularak teslim ederken, 2 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre Esenyurt Mahallesinde bulunan AKUT Arama Kurtarma Derneği Kayseri Operasyon Merkezinde bulunan ve özellikle kadavra eğitimi alan Ateş isimli arama kurtarma köpeği dün akşam saatlerinde çalındı. Dernek görevlilerinin durumu bildirmesi üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Yapılan kamera incelemeleri ve teknik takip sonucu şüphelileri belirleyen ekipler, bulundukları yere operasyon yaptı. Yaklaşık 1 buçuk saat gibi kısa bir sürede çalınan kadavra köpeğini bulan Hırsızlık Büro amirliği ekipleri, arama-kurtarma köpeğini yetkililere teslim etti.
Kayseri emniyetine çalışmalarından dolayı teşekkür eden Ekip Lideri Mehmet Eskitaş, Ateşin Kayserideki en değerli arama kurtarma köpeklerinden biri olduğunu söyledi. Eskitaş, Akşam üzeri bulunduğu yerden çaldılar. Sağ olsunlar Kayseri Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Masası büyük çaba sarf etti. Hepsinden Allah razı olsun, çok teşekkür ediyoruz. Ateş, bizim için çok önemli bir köpek. Birçok görevde çalışıyor ve hala eğitimleri devam ediyor. Kayserinin en değerli arama - kurtarma köpeklerinden bir tanesi. Özellikle kadavra eğitimi üzerinde çalıştığı için çok önemli bir köpekti. Çalınmasıyla birlikte biz de üzüldük, ekipten bir arkadaşımız gibidir. O nedenle Emniyet Müdürlüğümüzün ilgili birimlerine çok teşekkür ediyoruz; buldular, aldılar ve geldiler. Ekip arkadaşımız bulundu, biz de sevinçliyiz tabi ki. Biz her zaman mutlu sonlarla karşılaşamıyoruz ama bu sefer biz mutlu sonu yaşadık ifadelerini kullandı.
Olayla ilgili 2 kişinin gözaltına alındığı öğrenilirken, soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık