Özel Ekiple 3 Yıl Sonra Bulunan Elektrikçinin Cenazesi Toprağa Verildi

Kocaelinin İzmit ilçesinde 3 yıldır kayıp olan ve cesedi yaklaşık 2 ay önce toprağa gömülü olarak bulunan Erman Kızıltan, 3 yıl süren acının ardından gözyaşlarının arasından toprağa verildi.

Özel Ekiple 3 Yıl Sonra Bulunan Elektrikçinin Cenazesi Toprağa Verildi
  • 12 Eylül 2018, Çarşamba 17:54
Kocaelinin İzmit ilçesinde 3 yıldır kayıp olan ve cesedi yaklaşık 2 ay önce toprağa gömülü olarak bulunan Erman Kızıltan, 3 yıl süren acının ardından gözyaşlarının arasından toprağa verildi.
Olay, 19 Mayıs 2015 tarihinde Kocaelinin İzmit ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, iş adamı Erman Kızıltan akşam saatlerinde eşiyle konuştuktan sonra ortadan kayboldu. Nurseli Kızıltanın polis ekiplerine eşi için kayıp başvurusunda bulunması üzerine başlatılan arama çalışmalarında Erman Kızıltanın aracı olaydan bir gün sonra Sakaryanın Sapanca ilçesinde ormanlık alanda bulundu. Olayın ardından Erman Kızıltanla son olarak görüşen A.G., T.A., C.Ö. ve H.S isimli şahıslar, polis ekiplerince gözaltına alındıktan sonra sevk edildikleri adliyede delil yetersizliği sebebiyle serbest bırakıldı. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, olayın araştırılması için 12 kişilik özel ekip kurdu. Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan özel ekip, Erman Kızıltanın kaybolmasıyla ilgili detayları yeniden incelemeye başladı. Kızıltanla son olarak görüşen ve gözaltına alındıktan sonra serbest kalan 4 kişinin araç PTS kayıtları ve çevre iş yerlerindeki güvenlik kameraları incelemeye alındı. 4 şüphelinin kullandığı araçların Kızıltanın aracını belirli aralıklarla takip ettiklerini tespit eden ekipler, şahısları yeniden gözaltına almak için Cumhuriyet Savcılığı talimatıyla 6 Temmuz günü operasyon düzenledi.

4 şahıs da tutuklanmıştı
Kartepe ve İzmit ile İstanbul Ataşehirde bulunan 5 ayrı adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda A.G., T.A., C.Ö. ve H.S. gözaltına alınarak Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne getirildi. Şüpheliler, çapraz sorguları sonucunda Kızıltanı öldürdüklerini ve Kartepe ilçesi Suadiyede bir alana gömdüklerini itiraf ettiler. İtiraf üzerine yola çıkan ekipler, Suadiyede ormanlık alan içerisinde gömülü olan Kızıltanın cesedine ulaştılar. Olayla ilgili gözaltına alınan ve emniyetteki sorgularında Erman Kızıltanın öldürülmesi olayını itiraf eden A.G., T.A., C.Ö. ve H.S., işlemlerinin ardından Kocaeli Adliyesine sevk edildi. Adliyedeki ifadelerinin ardından hakim karşısına çıkartılan şahısların 4ünün de tutuklanarak cezaevine gönderilmesine karar verildi.

3 yıl sonra cesedi bulunan Kızıltanın cenazesi toprağa verildi
Eman Kızıltanın cenazesi ise sır perdesinin aralanmasından 2 ay sonra yapılan otopsi incelemelerinin ardından ailesine teslim edildi. Kocaelinin İzmit ilçesinde bulunan Eren Camiine getirilen Erman Kızıltanın cenazesi, ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Bağçeşme Mezarlığında toprağa verildi. Cenaze törenine Kızıltanın eşi Nursevil Kızıltan, annesi Aynur Sipahi, babası Recep Kızıltan ve yakınları katıldı. Erman Kızıltanın tabutu başına gelen ve eşi ve yakınları göz yaşlarına hakim olamadı.

“Ne söyleyeyim, yüreğim yanıyor”
Cenaze namazı öncesinde konuşan anne Aynur Sipahi, “Ne söyleyeyim, yüreğim yanıyor. Söylenecek bir şey yok. Aslanım yatıyor orada. Biraz sonra namazını kılacağız. Babaannesinin dedesinin koynuna koyacağız dedi.

“Oğlumun bir mezarı olacak”
Baba Recep Kızıltan ise, suçluların yakalanmış olmasının acılarını biraz da olsa dindirdiğini ifade ederek, “Öldüğünden pek emin değildik. Araştırdık ve dosyayı tekrar açtık. İpuçları ele geçtikten sonra emniyet güçlerimiz çözdüler olayı. En azından oğlumun bir mezarı olacak, Suçlular da başkalarına zarar veremeyecek. Şu anda cezaevindeler hepsi” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık