(Özel) Çocukların Muhabbet Kuşu Hırsızlığı Pes Dedirtti

Şanlıurfanın Haliliye ilçesinde 2 çocuğun bir çekyat düşeme deposunda ellerini kollarına sallayarak muhabbet kuşlarını çaldığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

(Özel) Çocukların Muhabbet Kuşu Hırsızlığı Pes Dedirtti
  • 01 Eylül 2018, Cumartesi 15:37
Şanlıurfanın Haliliye ilçesinde 2 çocuğun bir çekyat düşeme deposunda ellerini kollarına sallayarak muhabbet kuşlarını çaldığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
Hırsızlık olayı, 26 Ağustosta Haliliye ilçesine bağlı Osman Gazi Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Zeki Hafız Caddesi üzerindeki döşeme deposunda bulunan kafes içerisindeki 17 adet muhabbet kuşunu gözlerine kestiren isimleri öğrenilemeyen 14-15 yaşlarındaki iki çocuk, etrafı kontrol ettikten sonra camı kırdı. Sabah saat 07.20 sıralarında yaşanan hırsızlık olayında çocukların rahat tavırlarla camı tekmeleyerek kırması ve ardından kuşları çalması pes dedirtti. Kuşların sahibi döşeme ustası Mehmet Uyar, yaşanan hırsızlık olayında çalınan bin lira değerindeki kuşlara üzülmediğini fakat küçük yaştaki çocukların içerisindeki bu duruma çok üzüldüğünü ifade etti.

Çocuklarınıza sahip çıkın
Ailelere seslenen döşeme ustası Uyar, herkesin çocuğuna sahip çıkması gerektiğini vurgulayarak, Görüntülerde de görüldüğü gibi 2 tane çocuk önce etrafı gözetliyor. Daha sonra camı tekmeleyerek kırıyorlar ve bir müddet sonra da geri gelerek, kuşları alıp gidiyorlar. Burada söylemek istediğim, 17 adet bin lira değerindeki kuşların çalınması durumu değil. Fakat bu çocukların aileleri tedbir almalı, çocuklarına sahip çıkmalıdır. Bu çocuklara sahip çıkılmazsa ilerde daha tehlikeli işler yaparlar. Ailelere çağrımız, bu çocukları bu duruma getirmeyin. Parklarda, sokaklarda çocuklarınızın ne yaptığından haberiniz yok. Başıboş bıraktığınız çocuklarınızın hali budur işte diye konuştu.
Polise bilgi vermediklerini aktaran Uyar, bu tür durumların yaşanmaması için herkese iş düştüğünü belirtti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık