(Özel) Bayramda Parklar Daha Güvenli Olacak

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi tarafından ilçede başlatılan çalışma kapsamında bayramda sıkça kullanılan parklar güvenlik kameralarıyla daha güvenli hale getiriliyor.

(Özel) Bayramda Parklar Daha Güvenli Olacak
  • 17 Ağustos 2018, Cuma 13:59
Şanlıurfa Haliliye Belediyesi tarafından ilçede başlatılan çalışma kapsamında bayramda sıkça kullanılan parklar güvenlik kameralarıyla daha güvenli hale getiriliyor.
Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkolun talimatlarıyla tüm ilçe parklarının güvenli hale getirilmesi için başlatılan çalışma kapsamında parklar güvenlik kameralarıyla donatılıyor. Şanlıurfada bir ilk olma özeliği taşıyan çalışmada, yaklaşık 6 ay önce İhlas Haber Ajansı (İHA), TGRT Haber ve Türkiye Gazetesi tarafından da konu defalarca gündeme getirilmişti. ‘Çocuk parklarına güvenlik kamerası takılsın diye başlatılan kampanya kapsamında İlçe Belediye Başkanı Demirkol, duyarlılıkları için bu kuruluşlara teşekkür etti. Çalışma ile parkların da daha güvenli hale getirilerek, çocuk istismarının önüne geçilmesi hedefleniyor.
Çocukların özelikle bayramlarda yoğun olarak kullandığı parkların Kurban Bayramında daha da güvenli hale getirilmesi amaçlanıyor. Geçtiğimiz günlerde Ali Şelli Parkında güvenlik kamerası kurulum çalışmaları gerçekleştirilirken 2nci çalışma alanı ise Necmettin Cevheri Parkı oldu.
Çalışma kapsamında açıklama yapan Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Bilindiği gibi çocuklarımız bayramlarda zamanlarının çoğunu parklarda geçiriyorlar. Ben halkımızın tümünü Kurban Bayramını hem yaşamasını hem de yaşatmasını temenni ediyorum. Bütün halkımızın iki cihanda da bayramının devamını diliyorum. Bayramda parklarımız bilindiği gibi daha fazla kullanılacaktır. Halkımız burada yemyeşil alanlarda, çocuklarımız da oyun salınacaklarıyla ve diğer oyun gruplarında hoşça vakit geçirecekler ve ailelerin endişeleri olmaması adına çocukların güvenli alanlarda olmaları için kameraları monte etmeye başladık. Haliliyede çocukların kendilerini emin ve güvenli yaşadıklarını hissetme arzusundayız” dedi.

İhlas Medyaya teşekkür
İhlas medyaya duyarlılıkları için teşekkür eden Demirkol, “Ben bu hususta duyarlıkları için, hassasiyetleri için ve ayrıca hatırlatmaları için TGRT Habere ve İhlas Haber Ajansına (İHA) teşekkür ediyorum. Yol gösterici oldukları için halkımız adına da teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık