(Özel) Ardahanlı Melike Yaralarından Kurtuldu

Ardahanda kardeşinin oynadığı tüfeğin ateş alması sonucu yaralanan ve felç olan Melike Taşçının Tuzla Devlet Hastanesinde yapılan tedavisi tamamlandı. Bir süre daha fizik tedavi görecek olan Melikeye hastane personeli pasta keserek veda etti.

(Özel) Ardahanlı Melike Yaralarından Kurtuldu
  • 06 Ekim 2018, Cumartesi 9:04
Ardahanda kardeşinin oynadığı tüfeğin ateş alması sonucu yaralanan ve felç olan Melike Taşçının Tuzla Devlet Hastanesinde yapılan tedavisi tamamlandı. Bir süre daha fizik tedavi görecek olan Melikeye hastane personeli pasta keserek veda etti.
Ardahanda geçtiğimiz yıl kardeşinin oynadığı tüfeğin ateş alması sonucu omuriliği zedelendiği için yatağa mahkum olan Melike Taşçıya İhlas Haber Ajansının haberi üzerine yardım eli uzatılmıştı. Yayınlanan haber sonrasında yaşadığı ortamın steril olmadığı ve dokuların kendini yenilemediği için açık yaralarında ağrıları olan Melikenin tedavisini Tuzla Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Selçuk Bozhalil hemen cevap vererek tedavisini üstlenmişti. Tuzla Devlet Hastanesinde tedavi edilen Melikeye Genel Cerrahi Kliniğinde özel bir oda verilmişti. Tedaviye olumlu cevap veren Melikenin vücudundaki derin yaraları 4 aylık tedavi süreci sonunda iyileşti. Taburcu olan Melike bir süre daha fizik tedavisine devam ettikten sonra tamamen iyileşmiş olacağı öğrenildi.
Hastane personelinden melikeye veda pastası
Yaraları iyileşen Melike geçtiğimiz gün hastaneden taburcu oldu. Taburcu olmadan önce hastane personeli Melikeye pasta keserek veda etti. Pastayı üfleyen Melikenin mutluluğu ise gözlerinden okundu. Pastayı Melikeye Tuzla Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Selçuk Bozhalil elleriyle yedirdi. Daha sonra hastane personeli ile vedalaşan Melike ve hastaneden ayrıldı. Hastane personeli ise; Melikeyi evinde ziyarete gideceklerini söyledi.
“Melike gidiyor diye üzülüyoruz alışmıştık, bundan sonrada beraber olacağız”
Tuzla Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Selçuk Bozhalil, ”Melike kızımız hastanemize 4 ay önce geldi vücudunun çeşitli yerlerinde yaralar vardı. Hastanemizde yaralara bakımları yapıldı. Şuanda taburcu yapıyoruz. Hastanemizde yattığı müddetçe gerek Tuzla Belediyesi gerek Kaymakamlık gerek İlçe Emniyet Müdürlüğü ve basın mensupları yakın ilgi gösterdi. Yatış sürecinde eğitimleri devam etti. Bundan sonra fizik tedavisi devam edecek. Milli Eğitim izinde katkılarıyla eğitime evde devam edecek ve bugün aramızdan gidecek. Tabi üzülüyoruz alışmıştık melikeye bundan sonrada yine beraber olacağız” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık