Otomobille Elektrikli Bisiklet Çarpıştı: 2 Yaralı

İnegölde otomobil ile elektrikli bisiklet çarpıştı. Kazanın etkisi ile bisiklette bulunan 2 kişi yaralandı.

Otomobille Elektrikli Bisiklet Çarpıştı: 2 Yaralı
  • 31 Ağustos 2018, Cuma 4:28
İnegölde otomobil ile elektrikli bisiklet çarpıştı. Kazanın etkisi ile bisiklette bulunan 2 kişi yaralandı.
Olay, Bursanın İnegöl İlçesi Nuri Doğrul Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Çardak Camii istikametinden Nuri Doğrul Caddesi istikametine seyir halinde olan, 16 KNC 65 plalakalı hafif ticari otomobil sürücüsü Ahmet B., aracını park etmek için sağa manevra yaptığı sırada aynı istikamette bulunan Yusuf K. yönetimindeki şarjlı bisiklet ile çarpıştı.
Çarpışmanın etkisiyle devrilen şarjlı bisikletten düşen sürücü Yusuf K. ile annesi Hatice K. yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri bisiklet sürücüsü Yusuf K. ile annesi Hatice K.ya ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Ambulans ile İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu kazayla ilgili tahkikatın ise sürdüğü öğrenildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık