Otomobilin Çarptığı Çocuk Ağır Yaralandı

Sivasta karşıdan karşıya geçerken bir otomobilin çarptığı çocuk ağır yaralandı.

Otomobilin Çarptığı Çocuk Ağır Yaralandı
  • 28 Ağustos 2018, Salı 21:35
Sivasta karşıdan karşıya geçerken bir otomobilin çarptığı çocuk ağır yaralandı.
Kaza, saat 18.30 sıralarında Şeyhşamil Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.K. (40) idaresindeki 58 TZ 511 plakalı otomobil cadde karşıdan karşıya geçmekte olan 4 yaşındaki T.E.Ç.ye çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan çocuğu görenler durumu sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri çocuğu ambulansla Numune Hastanesine kaldırdı. Hastanede yoğun bakımda tedaviye alınan T.E.Ç.nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
Sürücü olay yerinden kaçtı
Kaza sonrası olay yerine gelen polis ekipleri inceleme yaptı. Yapılan incelemede sürünün çocuğa çarptıktan sonra 25 metre sonra durabildiği tespit edildi. Çocuğa çarptıktan sonra olay yerinden kaçan sürücü M.K. polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Şahıs ilk ifadesinde çocuğun aniden önüne çıktığını iddia etti. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık