Otomobilde Kanlar İçinde Bulundu

Çorluda TEM Otoyolunda meydana gelen olayda bir kişi otomobilin içerisinde kanlar içinde ölü olarak bulundu.

Otomobilde Kanlar İçinde Bulundu
  • 27 Eylül 2018, Perşembe 19:34
Çorluda TEM Otoyolunda meydana gelen olayda bir kişi otomobilin içerisinde kanlar içinde ölü olarak bulundu.
Edinilen bilgilere göre olay, TEM Otoyolunun Çorlu yakınlarında gişeler mevkiinde meydana geldi. İstanbul yönünden Edirne yönüne giden sürücüler gişelere yakın bölgede bir aracın bariyere çarpmış olarak durduğunu gördü. Durumun bildirilmesi ile olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipleri yaptıkları kontrolde araç içerisinde kanlar içinde bulunan kişinin hayatını kaybettiğini belirledi.
Cesedin Hasan Karaya (59) ait olduğunu tespit eden jandarma ekipleri otomobilde yaptıkları aramada bir adet boş kovan ve bir de tabanca buldu.
Jandarma ve Olay Yeri İnceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından Hasan Karanın cansız bedeni incelenmek üzere Çerkezköy Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık