Otobüs Şoförüyle Kavga Eden Yolcu Gözaltına Alındı

Antalyada hareket halindeki otobüsün şoförüne saldıran yolcu Ankarada gözaltına alındı.

Otobüs Şoförüyle Kavga Eden Yolcu Gözaltına Alındı
  • 12 Temmuz 2018, Perşembe 10:06
Antalyada hareket halindeki otobüsün şoförüne saldıran yolcu Ankarada gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz hafta KL08 hattında Sarısudan Laraya seyir halinde bulunan Antalya Büyükşehir Belediyesi özel halk otobüsü şoförü 53 yaşındaki Aydın Ustanın aracına binen Volkan E. güzergahtaki durakları sordu. Şoförün Durak vardır ama bilmiyorum durak harici indiremem demesi üzerine yolcu Ağabey sen bu hatta çalışmıyor musun? cevabını verdi. Şoför Ağabey ben bu hatta çalışıyorum ama şu anda travma geçiriyorum gözünü seveyim sordun durdun ya dedi. Şoför, soru sormaya devam eden yolcuya, yolculuk esnasında şoförün meşgul edilmemesi gerektiğini söyleyerek tepki gösterdi. O zaman yapma bu işi diyen yolcu, ben sana insan gibi soru soruyorum dedi. Bir kez daha yolcunun meşgul etmemesi gerektiğini söyleyen şoför, 21 senedir yapıyorum bu işi deyince yolcu küfürler ederek otobüsün arkasından gelip direksiyon başındaki şoförü yumruklarla darp etmeye başladı. Kaşı açılan, yüzü çizilen ve ayağından yaralanan Usta ile Antalya Otobüsçüler Esnaf ve Sanatkarlar Odası da yolcudan şikayetçi oldu.
Cumhuriyet Savcılığının talimatı ile Ankara Emniyet Müdürlüğü Sincan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri otobüs şoförünü darp eden yolcu Volkan E.yi gözaltına aldı. Volkan E.nin Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin devam ettiği kaydedildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık