Oğlunu Almaya Giderken Kazada Yaralanan Baba 15 Gün Sonra Öldü

Adanada, Mersinden gelen oğlunu motosikletle almaya giderken otomobil ile çarpışması sonucu ağır yarlanan baba hayatını kaybetti.

Oğlunu Almaya Giderken Kazada Yaralanan Baba 15 Gün Sonra Öldü
  • 11 Eylül 2018, Salı 12:22
Adanada, Mersinden gelen oğlunu motosikletle almaya giderken otomobil ile çarpışması sonucu ağır yarlanan baba hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, olay Seyhan ilçesindeki Mustafa Kemalpaşa Bulvarında 28 Ağustosta meydana geldi. İddiaya göre Mustafa Ersan, Kara Harp Okulunda okurken 15 Temmuz darbe girişiminden sonra okul kapandığı için Mersin Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümüne giriş yaparak eğitimine burada devam eden oğlu Gökhan Ersanı (24) almak için motosiklet ile Adana Garına hareket etti. Baba Ersan, gara yaklaşık 500 metre kala Fatih Yavuz idaresindeki otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle Ersan ağır yaralandı. Bu arada oğlu Ersan da gara geldi ancak babası gecikince o da babasının gelebileceği yol güzergahında yürümeye başladı. Bu sırada yolda ambulansı gören Ersan olay yerine doğru gittiğinde yerde yatanın babası olduğunu görüp şok oldu. Baba Ersan ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Ancak baba Ersan yapılan müdahalelere rağmen olaydan 15 gün sonra hayatını kaybetti. Ersanın cenazesi otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. Yapılan otopsinin ardından yakınları tarafından cenazesi alınan Ersanın cenazesi Buruk Mezarlığında toprağa verildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık