Nazilli Belediyesi, Yeşildereye Sosyal Tesis Kazandırdı

Nazilli Belediyesi tarafından İsabeyli Yeşildere Mahallesinde yapılan çok amaçlı sosyal tesis düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Nazilli Belediyesi, Yeşildereye Sosyal Tesis Kazandırdı
  • 22 Ekim 2018, Pazartesi 10:30
Nazilli Belediyesi tarafından İsabeyli Yeşildere Mahallesinde yapılan çok amaçlı sosyal tesis düzenlenen törenle hizmete açıldı.
Nazilli Belediyesi tarafından yaklaşık 500 bin lira maliyetle yapılan İsabeyli Yeşildere Mahallesi çok amaçlı sosyal tesis düzenlenen törenle açıldı.
Törene, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, MHP Nazilli İlçe Başkan Yardımcısı Adnan Bayram, Kadın Kolları Başkanı Birsen Karlıoğlu, İsabeyli Mahalle Muhtarı Birkan Çelik, daire müdürleri, muhtarlar, dernek ve STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan törende konuşan Muhtar Çelik, “15 Temmuz hain darbe girişiminin tek şehit muhtarı olan Üsküdar Acıbadem Mahalle Muhtarı Mete Sarıbaşı rahmetle anıyorum. Büyükşehir Yasasının kısıtlı imkanlarına rağmen bize bu tesisi kazandıran Belediye Başkanımız Haluk Alıcıka teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Nazilli halkının sağduyusuna inandığının altını çizen Başkan Alıcık, “Biz, Nazilli okumak, çalışmak, yaşamak ve yaşlanmak için ideal şehir olsun diye uğraşıyoruz. Maksat oy değil. Buradaki arkadaşlara verdiğimiz sözü tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Burası, İsabeylide yaşayanların da faydalanabileceği bir tesis. Büyükşehir Yasası nedeniyle borçlanarak hizmet ettik ancak projelerimizi yine de sürdürdük. Toplumun tüm kesimine hizmet etmeye çalışıyoruz. Nazilli halkının sağduyusuna inanıyorum. Nazillide yaşayanlar vefayı bilen insanlar. Belediye başkanlarına sahip çıkıyorlar. Ancak, dün arkadaşım diye yanımda gezenler bir makam için ne kadar eğildiğini görüyoruz. İnsanı en çok da bu üzüyor. Benden her şey olur ama vatan haini olmaz. Bu konuyla ilgili hiç kimseye hakkımı helal etmiyorum. Ben Nazilli halkının yüzünü kara çıkaracak hiçbir şey yapmadım. Gücün yanında olsaydım bunlar yaşanmazdı. En iyi durumda olduğum dönemde bile partime ihanet etmedim. İftirayla alacağınız koltuk sizin başınıza dert olur. Çok sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz. Bu ülkeye sıkı sıkıya sahip çıkmak lazım. Sağduyulu davranalım” diye konuştu.
Alıcıkın konuşmasının ardından dua okunarak açılış kurdelesi kesildi. Açılışa yürüteçle gelen 84 yaşındaki Fatma Ovalıyla sohbet eden Alıcık, kurdeleyi Ovalıyla birlikte kesti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık