Muğlada Trafik Kazası: 2 Ölü, 5 Yaralı

Muğlada Menteşe-Ula karayolu Gülağzı kavşağında meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

Muğlada Trafik Kazası: 2 Ölü, 5 Yaralı
  • 27 Eylül 2018, Perşembe 16:57
Muğlada Menteşe-Ula karayolu Gülağzı kavşağında meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Ula istikametinden Menteşe istikametine seyir halinde olan Mestan Tuncer yönetimindeki 48 AAC 817 plakalı araç, Gülağzı kavşağına geldiğinde, Ula göleti istikametine kontrolsüz dönüş yapan Selman Öztoprak yönetimindeki 48 AU 985 plakalı araçla çarpıştı. Kaza sonrası 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar ile olay yerine 112 acil sağlık ambulansı, Muğla Büyükşehir Belediyesi Menteşe İtfaiye Grup Amirliği ekipleri, polis ve jandarma trafik ekipleri sevk edildi.

2 kişi öldü 5 kişi yaralandı
Sağlık ve itfaiye ekipleri araçta sıkışan yaralıları kurtardı. Mestan Tuncer, Bayır Muhtarı Serkan Avcı, Rus uyruklu Elvas Nazarova, Elif Sakık, Aysun Baytaş ve Yazgül Göksuyu yaralı olarak Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile özel bir hastaneye sevk edildi. Kazada 48 AU 985 plakalı araç sürücüsü olay yerinde ölürken, yanında yolcu olarak bulunan Rus uyruklu Elvas Nazarova da hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.
Kaza sonrası jandarma ve polis trafik ekipleri güvenlik önlemi alırken, trafiği tek şeritten yönlendirdi. Kaza yerinde Jandarma Olay Yeri İnceleme ekipleri tarafından inceleme başlatıldı.

Kaza anı güvenlik kamerasında
Kaza anı kavşağın yakınında bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerasınca saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde 48 AU 985 plakalı aracın kavşaktan aniden karayoluna çıkışı ile Ula istikametinden gelen 48 AAC 817 plakalı aracın çarpışma anı ve araçların sürüklenmesi yer aldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık