Misafirliğe Gitti, Aile İçi Kavgada Hayatını Kaybetti

Düzcede aile üyeleri arasında çıkan silahlı kavgada eve misafirliğe gelen 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Misafirliğe Gitti, Aile İçi Kavgada Hayatını Kaybetti
  • 02 Ekim 2018, Salı 0:05
Düzcede aile üyeleri arasında çıkan silahlı kavgada eve misafirliğe gelen 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre, Çamköy Mahallesi Eski Akçakoca yolu üzerinde bulunan evde bir araya gelen aynı aileden O.D., T.D., S.D. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine O.D. evde bulunan silahla ateş etmeye başladı. O.D., ateşlediği silahtan çıkan mermilerle T.D., S.D. yaralandı. Bu esnada evde misafir olarak bulunan Harun Koca ile olay yerinde hayatını kaybetti. Tartışmanın ardından silah sesini duyan komşuların haber vermesi üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ekipleri ve polis ekipleri geldi. 112 Acil Sağlık ekipleri yaralı T.D. ve S.D.ye olay yerinde yaptıkları müdahalenin ardından yaralıları ambulanslar ile Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırdı. Sağlık ekipleri yaptıkları müdahale esnasında Harun Kocanın ise hayatını kaybettiğini belirledi.
Olay yerinden kaçan ve polis ekiplerinin takibi sonucu olay yerinden 5 kilometre uzaklıkta yol üzerinde yakalanan zanlı O.D., gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık