Minibüs Bariyerlere Çarptı: 2Si Ağır 11 Yaralı

Malatyanın Akçadağ ilçesinde düğüne giden bir ailenin bulunduğu minibüs bariyerlere çarptı. Kazada 2si ağır 11 kişi yaralandı.

Minibüs Bariyerlere Çarptı: 2Si Ağır 11 Yaralı
  • 22 Temmuz 2018, Pazar 21:50
Malatyanın Akçadağ ilçesinde düğüne giden bir ailenin bulunduğu minibüs bariyerlere çarptı. Kazada 2si ağır 11 kişi yaralandı.
Kaza, Akçadağ ilçesine bağlı Doğu Mahallesi Kantar mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Malatya kent merkezindeki bir düğüne katılmak üzere Akçadağ ilçesinden yola çıkan Yalçın Baydoğan (43) idaresindeki 23 KD 440 plakalı minibüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak bariyerlere çarptı. Kazada sürücüyle birlikte araçta bulunan Sude Naz Baydoğan (10), Yalçın Baydoğan (43), Nurcihan Hanım Baydoğan (15), Tuğba Baydoğan, (12) Burcu Durdu (17), Gizem Baydoğan (9), İlayda Durdu (11), Kadir Durdu (40), Tuğçenur Çetin (16) ve ismi öğrenilemeyen 2 kişi yaralandı. Kaza sonrası bölgeye çok sayıda ambulans sevk edilirken, yaralılardan 2si Akçadağ Devlet Hastanesine diğerleri ise Malatyadaki çeşitli hastanelere kaldırıldı.
Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırılan minibüs sürücüsü Yalçın Baydoğan ile İlayda Durdunun durumlarının ağır olduğu öğrenilirken polis ekipleri kazayla ilgili olarak inceleme başlattı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık