Milli Sporcunun İntihar Ettiği İddiası

Diyarbakırda görme engelli milli sporcunun, erkek arkadaşı ile tartıştıktan sonra intihar ettiği iddia edildi.

Milli Sporcunun İntihar Ettiği İddiası
  • 19 Ekim 2018, Cuma 15:56
Diyarbakırda görme engelli milli sporcunun, erkek arkadaşı ile tartıştıktan sonra intihar ettiği iddia edildi.
Olay, Dicle Üniversitesi atletizm sahasında yaşandı. Edinilen bilgilere göre, Beden Eğitimi Spor Yüksekokulunda eğitim gören 4üncü sınıf öğrencisi göme engelli milli sporcu G.D, öğle saatlerinde sporunu tamamlamak için atletizm sahasına geldi. İddiaya göre, burada erkek arkadaşı ile karşılaşan G.D, bir süre konuştuktan sonra tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından soyunma odasına geçen G.D, burada yanında getirdiği silahla kalbine ateş ederek intihar etti. Çevredekilerin haber vermesi ile bölgeye gelen sağlık ekipleri, genç kızın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledikten sonra cansız bedenini otopsi yapılmak üzere kaldırdı.
Olay yerine gelen güvenlik güçleri bölgede delil araması yaparken, G.Dnin erkek arkadaşını da ifadesine başvurulmak üzere emniyete götürdü.
Olayla ilgili geniş çapta inceleme başlatıldı.
Öte yandan, G.Dnin okul arkadaşları, olayı duymalarının ardından morga akın etti. G.Dnin hayatını kaybettiğini öğrenen arkadaşları gözyaşlarına boğuldu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık