Mersinde Naylon Fatura Operasyonu

Mersin polisi, naylon fatura düzenleyerek devleti maddi zarara uğrattığı iddia edilen 24 kişiyi gözaltına aldı.

Mersinde Naylon Fatura Operasyonu
  • 23 Eylül 2018, Pazar 9:39
Mersin polisi, naylon fatura düzenleyerek devleti maddi zarara uğrattığı iddia edilen 24 kişiyi gözaltına aldı.
Edinilen bilgilere göre, Mersin Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, pos tefeciliği yapıldığı ve paravan şirketler kurularak naylon fatura düzenlediği tespit edilen şirketlere eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda, mali müşavirlik yapan A. D., M. D. ve A. M. isimli şahısların organizatörlüğünde, pos tefeciliği yapan H.S., İ.K ve M.Y. ile paravan şirketler kurarak, naylon fatura düzenleyen M.A.nın da bulunduğu iş yeri yetkilileri ve çalışanlardan oluşan 24 şahıs yakalanarak gözaltına alındı.
Operasyonda, 268 kaşe, 10 pos cihazı, farklı firmalara ait toplam 21 bin 700 fatura, 10 cirolanmış çek yaprağı, farklı şahıslara ait toplam 31 kredi kartı, 27 bin TL para, 9 bilgisayar ve 48 vekaletname ve belgeler ele geçirildi.
Emniyetteki işlemi tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık