Mardinde Ev Ve İş Yerleri Sular Altında Kaldı

Mardinde itfaiye ekipleri, etkili olan sağanak yağışın ardından sular altında işyeri ve evlerde tahliye çalışmalarını sürdürüyor.

Mardinde Ev Ve İş Yerleri Sular Altında Kaldı
  • 25 Ekim 2018, Perşembe 23:20
Mardinde itfaiye ekipleri, etkili olan sağanak yağışın ardından sular altında işyeri ve evlerde tahliye çalışmalarını sürdürüyor.
Mardinde sabah saatlerinde başlayan yağmurun, akşam saatlerinde sağanağa dönüşmesinin ardından kentte su baskınları meydana geldi. Yaklaşık 45 dakika süren sağanak sağış sonrası onlarca iş yeri, ev ve araç sular altında kaldı.
Mardin Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi 70 kişilik ekiple su baskını yaşanan alanlara müdahale etti. İtfaiye erleri ile Artuklu, Midyat, Derik, Kızıltepe ilçelerinde su baskınların mağdur olan vatandaşların imdadına koşarken şu ana kadar yaklaşık 60 olaya müdahale edildiği öğrenildi. Gökçe Mahallesinde de çok sayıda evi su bastığı öğrenilirken, Kabala, Yeniyol, ve Ravza Caddesinde itfaiye erleri su tahliye çalışmalarını sürdürüyor. Bazı bölgelerde yükselen su seviyesi bazı araçların sular içinde kalmasına neden oldu.
Öte yandan yağış ve toprak kayması nedeniyle geçici olarak kapanan Midyat Mardin yolu yeniden trafiğe açıldı. İtfaiye erleri birçok ev tahliyesinde 1 metreyi geçen suların içinde tahliye çalışmalarını sürdürüyor.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık