Malatyada Yol Verme Kavgası: 2 Yaralı

Malatyanın Hekimhan ilçesinde yol verme yüzünden çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı.

Malatyada Yol Verme Kavgası: 2 Yaralı
  • 22 Ekim 2018, Pazartesi 18:36
Malatyanın Hekimhan ilçesinde yol verme yüzünden çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı.
Olay, saat 16.30 sıralarında Hekimhan Kavşağında meydana geldi. İddiaya göre, Malatya Büyükşehir Belediyesine ait bir iş makinası Malatya istikametine seyrederken isimleri öğrenilemeyen 3 yaya el kol hareketi ile sürücü M.Dden yol istedi. Sürücü ile yayalar arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi ile yayalardan birisi elindeki silahla ateş etti. Silahtan çıkan kurşunlardan üçü sürücü M.Dnin bacağına isabet ederken, araçta bulunan H.Dnin de sol baldırına bir kurşun isabet etti. Hekimhan Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Olay yeri inceleme polisleri olayın yaşandığı noktaya şerit çekerek, çevrede delil topladı. M.D. ve H.Fyi yaralayarak olay yerinden kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık