Malatyada İş Yerine Pompalı Tüfekle Saldırı

Malatyada bir iş yerine pompalı tüfekle saldırıda bulunuldu.

Malatyada İş Yerine Pompalı Tüfekle Saldırı
  • 18 Eylül 2018, Salı 18:01
Malatyada bir iş yerine pompalı tüfekle saldırıda bulunuldu.
Olay, Yeşilyurt ilçesine bağlı Salköprü Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, Salköprü Mahallesi Arkadaş Sokakta bulunan Y.B.ye ait iş yerinin önüne gelen İ.B. otomobilinden aldığı pompalı tüfekle düğün salonuna ateş açtı. İş yeri sahibi Y.B.nin silahıyla karşılık verdiği olayda, kimse yaralanmazken düğün salonunun camlarına ve çevrede bulunan bazı araçlara saçma isabet etti.
Olay sonrası şüpheli geldiği otomobille olay yerinden kaçarken, polis ekipleri iş yeri sahibi Y.B.yi ifadesini almak için polis merkezine götürdü. Polis ekipleri çok sayıda suç kaydı bulunduğu öğrenilen İ.B.nin yakalanması için çalışma başlattı.
Öte yandan aynı saatlerde İnönü Mahallesi Terminal Caddesi üzerinde bir askerinde karıştığı kavgada silahlar çekildi. Edinilen bilgilere göre, cadde üzerinde bir uzman çavuş ile bir vatandaş arasında çıkan sözlü tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Olayın büyümesi üzerine uzman çavuş beylik tabancasıyla 2 el havaya ateş açtı. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Olay yerinde yapılan inceleme de 2 adet boş kovan bulurken olayla ilgili inceleme başlatıldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık