Konyada İki Grup Arasında Silahlı Kavga: 1 Ölü, 1 Yaralı

Konyanın Ereğli ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Konyada İki Grup Arasında Silahlı Kavga: 1 Ölü, 1 Yaralı
  • 27 Ağustos 2018, Pazartesi 21:52
Konyanın Ereğli ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.
Olay, Konyanın Ereğli ilçesine bağlı Taşbudak Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, mahalledeki tarlaya çalışmak için giden iki farklı aile henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgada Mustafa Yıldırım (31) silahla vücudunun çeşitli yerlerinden vuruldu. Mustafa Yıldırımı kanlar içerisinde yerde gören yakınları karşı aileden Hüseyin U.yu (19) silahla vurarak yaraladı. Yaralılar olay yerinden yakınları tarafından Ereğli Devlet Hastanesine götürüldü. Durumu ağır olan Mustafa Yıldırım yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, Hüseyin U.nun tedavisinin devam ettiği öğrenildi.
Öte yandan Mustafa Yıldırımı vurduğu iddia edilen Ferhat U.nun yakalanması için çalışma başlatıldı. Her iki tarafın yakınları Ereğli Devlet Hastanesi önüne gelerek tartışmaya başladı. Polis, tarafların kavga etmemesi için hastane önündeki bekleyişi sürüyor.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık