Kontrolden Çıkan Araç Mezarlık Girişine Çarptı: 1 Ölü, 4 Yaralı

Denizlinin Bozkurt ilçesinde kontrolden çıkan otomobil mezarlık girişine çarptı. Kazada 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Kontrolden Çıkan Araç Mezarlık Girişine Çarptı: 1 Ölü, 4 Yaralı
  • 25 Ağustos 2018, Cumartesi 12:34
Denizlinin Bozkurt ilçesinde kontrolden çıkan otomobil mezarlık girişine çarptı. Kazada 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Ankara istikametinden Denizli istikametine giden Mehmet Karaefe idaresindeki 43 LG 848 plakalı otomobil, Bozkurt ilçe girişinde henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıktı. Savrulan araç yoldan çıkarak yol kenarındaki mezarlık girişine çarptı. Çarpmanın etkisiyle araç içerisinde bulunan 5 kişi sıkıştı. Kazaya ilk müdahaleyi diğer sürücüler yaparken durum sağlık ve itfaiye ekiplerini bildirildi.
İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri araçta bulunan sürücü Mehmet Karaefe, eşi Sevgi Arıdemir Karaefe, anneleri Emine Karaefe, yeğeni Havva Çetini yaralı olarak çıkardı. Sıkıştığı araçtan çıkarılan ve kazada ağır yaralanan Gülbade Çetin yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Sağlık ekipleri yaralıları ilk müdahalenin ardından hastaneye sevk etti.
Kazada hayatını kaybeden Gülbade Çetinin cansız bedeni ise yapılan incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere hastaneye götürüldü.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık